Promocje
Butelka z pojemnikiem na owoce lód do napojów bidon
Butelka z pojemnikiem na owoce lód do napojów bidon
64,99 zł 46,99 zł
szt.
Szczotka z jonizatorem powietrza dla psa kota
Szczotka z jonizatorem powietrza dla psa kota
39,99 zł 31,99 zł
szt.
Bidon sportowy rowerowy butelka do biegania 570 ml
Bidon sportowy rowerowy butelka do biegania 570 ml
8,49 zł 6,99 zł
szt.
Forma papierowa opakowanie na ciasto, chleb 8 sztuk
Forma papierowa opakowanie na ciasto, chleb 8 sztuk
11,99 zł 7,99 zł
opak.
Urządzenie do hot dogów hot dog
Urządzenie do hot dogów hot dog
189,00 zł 139,00 zł
szt.
Pas neoprenowy neopronowy odchudzający 2-warstwy
Pas neoprenowy neopronowy odchudzający 2-warstwy
29,99 zł 24,99 zł
szt.
Miska  dla psa psów kota kotów II gatunek
Miska dla psa psów kota kotów II gatunek
29,00 zł 10,00 zł
szt.
Kubek 2 w 1 na napoje i przekąski
Kubek 2 w 1 na napoje i przekąski
35,00 zł 26,99 zł
szt.
Drewniany masażer do akupresury stóp II gatunek
Drewniany masażer do akupresury stóp II gatunek
10,00 zł 5,49 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Opinie Klientów

Opinie na temat zakupionego produktu bądz też obsługi naszego sklepu możecie Państwo dodać poniżej opisu zakupionego produktu. Opinia Państwa wyświetli się ponizej zakupionego produktu a także w zakładce na stronie głównej " Opinie Klientów "

Zapraszamy do komentowania naszych produktów.

 

Opinie dodane przez klientów:

 

Angelika Guja

25 października 2016 

wspaniały produkt pas uciskający nie wiem jeszcze czy będzie modelował ale pierwsze wrażenie baaaaaaaaaaaaardzo pozytywne

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-wyszczuplajacy-modelujacy-talie-brzuch-z-fiszbinami/4271

 

Ryszard Boczek

22 października 2016 

Super wkładki naprawdę godne polecenia dla osób z dysfunkcja stopy/ostrogi/

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Sportowe-wkladki-do-butow-do-biegania-na-ostrogi-pietowe/4071

 

Czesław Mielicki

30 września 2016

Jestem zadowolony z dokonanego zakupu - Mata Masująca jest solidnie wykonana i spełnia moje oczekiwania super dobrze masuje a bóle kręgosłupa ustąpiły już po 5 masażach - POLECAM każdemu ...

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Mata-masujaca-do-masazu-masazer-fotel-masaz-ciala-kregoslupa-plecow/407

 

Danuta Kisielewska

24 września 2016

rewelacyjna

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-z-olejem-konopnym-5-konopny-konopna-do-masazu-miesni%2C-stawow-600-ml/4391

 

isia

2 września 2016

Super gel u mnie sprawdzil się jako świetny produkt przeciwbólowy, nakladany na spastyczne ręce rozluźnia i jednocześnie likwiduje przebarwienia.W/g mnie REWELACJA.

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Ziolowy-zel-z-olejem-konopnym-konopny-konopna-380-ml-do-masazu-miesni%2C-stawow/4019

 

Andrzej Gomoluch

10 sierpnia 2016

Chodzę co dziennie od wielu lat z tymi wkładkami. Od wielu lat nie choruję a mam 68 lat.

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Wkladki-do-butow-magnetyczne-zdrowotne-masujace-akupresura/275

 

Peter Paul Baron

31 lipca 2016

Guten Abend Wyslaci do Germany? Preis? GR.

Link do ocenianego produktu:http://www.vitolog.pl/pl/p/Delimano-Elektryczny-Przeplywowy-Podgrzewacz-Ogrzewacz-Wody-z-Bateria/3930#comment52

123456

12 lipca 2016

Jest ok

Link do ocenianego produktu:http://www.vitolog.pl/pl/p/Opaski-magnetyczne-na-nadgarstek-opaska-2-sztuki/4219

Andrzej Faryna

9 czerwca 2016

Swietna rzecz.Gratulacje !!!!!

Link do ocenianego produktu:http://www.vitolog.pl/pl/p/Dlugopis-szpiegowski-z-mini-kamera/851

Anna Sikora

6 czerwca 2016

Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka. Wszystko super, sprawnie i bez najmniejszych problemów! zdecydowanie POLECAM!Pełne zadowolenie .

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Zel-masc-z-czerwonych-winogron-zylaki-pajaczki-500-ml/438

Anna Sikora

6 czerwca 2016

Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka. Wszystko super, sprawnie i bez najmniejszych problemów! zdecydowanie POLECAM!Pełne zadowolenie .

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Masc-krem-z-kasztanowca-na-zylaki-kasztanowiec-500-ml/440

Anna Sikora

6 czerwca 2016

Wszystko szybko, rzetelnie i solidnie.Towar zgodny z opisem w super cenie.Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka.Sprzedawca godny polecenia, więc POLECAM serdecznie i pozdrawiam.

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Balsam-masc-na-usuwajacy-zrogowacenia-odciski-modzele-nagniotki-500ml-00712/496

JORGOS GUDIDIS

5 czerwca 2016

Suprr sprawa nie wiem co to teraz jest ból kręgosłupa pozdrawiam

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Zestaw-Kosmodisk-Kosmodysk-Classic-Pas-Masujacy-na-Kregoslup-Pas-ledzwiowy-na-kregoslup-masazer-kregoslupa-2-czesciowy/3928

DANUTA ROMANEK SA BARDZO DORBE

31 maja 2016

POLECAM KAZDEMU KTO CIERPI NA BÓLE

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Plastry-przeciwbolowe-rozgrzewajace-48-szt.-salonpas-4op-x-12szt/211

Jacek eM.

16 maja 2016

Polecam! Znakomity środek przeciwbólowy i rozluźniający.

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Ziolowy-zel-z-olejem-konopnym-konopny-konopna-380-ml-do-masazu-miesni%2C-stawow/4019

 

Anna Woźniak

11 maja 2016

Ja używam plastry codziennie wieczorem z rana ściągam po 14 dniowym użytkowaniu widzę że przynoszą duże efekty. Polecam

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Plastry-wyszczuplajace-odchudzajace-na-nogi-lydki-uda-18szt/3940#comment25

dorota steinert

4 maja 2016

witam.Chcialam zasiegnac informacje ,czy po tych 8godz trzeba ponownie nskleic te plastry ,czy zrobic przerwe? Dziekuje z gory za odpowiedz

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Plastry-wyszczuplajace-odchudzajace-na-nogi-lydki-uda-18szt/3940#comment25

 

Beata GA

25 kwietnia 2016

Super firma. Szybka obsługa, szybka dostawa. Produkt taki jak w opisie. SUUPERRRR!!!!!

 

Link do ocenianego produktu: http://www.vitolog.pl/pl/p/Okulary-ajurwedyjskie-korekcyjne-do-czytania-00778/524

Lidia burakowska

11 kwietnia 2016

Rewelacja tylko proszę podać producenta

 

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Aparat-korygujacy-z-przegubem-na-halluxy-halluksy-halluks-01861-/4061

 

E.Wullum

9 kwietnia 2016

Jaki to rozmiar 23cm czy 15 cm?

 

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Worek-do-zimnych-i-goracych-okladow-na-oklady-lodem-lodu-lod-Krioterapia-00796/583

Zadowolony klient

7 kwietnia 2016

Mata jest naprawdę świetna. Od czasu jak jej używam w samochodzie (moja praca wymaga ciągłych podróży) nie mam problemów z bolącym krzyżem. Polecam.

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Mata-masujaca-do-masazu-masazer-fotel-masaz-ciala-kregoslupa-plecow-00491/407

 
jolanta lesniowska siolkowa 18

1 kwietnia 2016

pas poporodowy xl bialy

 

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Pas-poporodowy-wyszczuplajacy-modelujacy-talie-brzuch-01055-L-01056-XL/301

 

Piotr Kwapniewski

1 kwietnia 2016

Właśnie ją dziś dostałem ( dzięki za szybką dostawę ). Dobra i przemyślana konstrukcja,choć mam małe uwagi!.! proszę poprawić mocowanie mikro-przełącznika!,nie zawsze udaje się go włączyć.W pokrowcu powinna być wszyta kieszonka,a w nią wsunięta płytka z przełącznikiem,to ogranicza możliwości przesunięcia się przełącznika.Dwa umożliwia wypranie pokrowca :), Dziękuję i pozdrawiam :*

 

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Poduszka-masujaca-mata-do-masazu-rehabilitacyjna-podporka-ergonomiczna-masazer-kregoslupa-pod-plecy-01724/127  

Olga Dąbrowska

31 marca 2016

Super fajny box do podgrzewania jedzenia poza domem, w pracy na uczelni (potrzebny tylko dostęp do prądu na dłuższa chwilę). Idealny do osób chcących żyć zdrowo i nie narażać się na mikrofale. Godzinę przed posiłkiem należny podłączyć urządzenie i można rozkoszować się gorącym jedzeniem - czas uzależniony od masy podgrzewanej żywności. Bardzo polecam!

 

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Termos-obiadowy-termiczny-lunchbox-dwie-komory%2C-lyzka-1%2C05-l-01391/906

Tomi Wawa

29 marca 2016

Produkt godny uwagi, w dobrej cenie.

 

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Delimano-Elektryczny-Przeplywowy-Podgrzewacz-Ogrzewacz-Wody-z-Bateria-01560/3930

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl