Masz pytania? Zadzwoń!

(+48) 71 727 62 28

Opinie Klientów

Opinie na temat zakupionego produktu bądź też obsługi naszego sklepu możecie Państwo dodać poniżej opisu zakupionego produktu. Opinia zostanie wyświetlona poniżej zakupionego produktu oraz w zakładce "Opinie Klientów.

Zapraszamy do komentowania naszych produktów.

Wszelkie zapytania dotyczące produktów, zamówień oraz innych prosimy kierować na adres e-mail: kontakt@vitolog.pl

 

Opinie dodane przez klientów:

 

Emilia Niedo 

16 czerwca 2017 18:50 

Bardzo dobry produkt ,dobrze oczyszcza skóre. Skutecznie eliminuje wizyty u kosmetyczki. Po otrzymaniu produkt naładowany i wystarczy na dwa zabiegi. Polecam 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Urzadzenie-do-peelingu-kawitacyjnego-Wonder-Sonic-Peeling-Kawitacyjny/4653

 

Przemek Biały 

5 czerwca 2017 17:35 

Wygląda fajnie 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

PATRYCJA 

3 czerwca 2017 11:45 

FAJNA ZABAWA I MA DOBRĄ GWARANCJE 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Jolanta Widera 

30 maja 2017 14:12 

Wiele lat znalazłam się z pękających piętami. Używałam różnych produktów na ten problem, ale pomagało na krótko. Dopiero ten krem pomógł i problem zniknął. 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Krem-konopny-12-z-konopi-siewnej-125-ml-masc-konopna/4031

 

Kuba PIĘTKA 

28 maja 2017 16:01 

Super sam sobie kupiłem i bardzo dobrze się kręci 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Katarzyna Jarzembińska 

27 maja 2017 20:56 

Dobre 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Piotrek Dobrzelak 

26 maja 2017 17:47 

To jest fajna zabawka 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Edyta Gościmska 

4 maja 2017 17:57 

Jest super 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pojemnik-pudelko-na-proteze-zebowa-aparat-ortodontyczny/4419

 

Wanda 

3 maja 2017 20:31 

Polecam 

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-krem-ze-sluzu-slimaka-sluz-slimaka-125-ml/3950

 

Lucyna s.

18 marca 2017

Uzyskuje ta pompki 6 lat spisuje się znakomicie korzystam ja do butelki z wodą 5 l sprawdza się super

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pompka-dozownik-do-wody-napojow-5-10-litrow-reduktor/947

 

Anita H.
2017-03-17

Super sprawa dla piersi

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Samonosny-biustonosz-stanik-Push-Up-bez-plecow-ramiaczek-silikonowy/4397

 

Anita H.

17 marca 2017

Zajefajny przydatny w sytuacji gdzie nie mieć ramioczek

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Biustonosz-samonosny-push-up-silikonowy-bez-plecow-ramiaczek-II-gatunek/4462

 

Grażyna J.

27 lutego 2017

"Tonific jest rewelacyyjny Właśnie go nabyłam i już po pierwszym użyciu czuję się odprezona.Jest niewielki a co za tym idzie poręczny,można go zabierać wszędzie używać przy oglądaniu ..."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Masazer-do-ciala-antycellulitowy-ujedrniajacy-wyszczuplajacy-TONIFIC/4269

 

Izabela

15 lutego 2017

"Ma te urządzenie od wielu lat i jestem zadowolona polecam"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zestaw-Derma-Wand-Darsonval-Darsonval-Urzadzenie-do-Ujedrniania-Wygladzania-Regenerowania-Pielegnacji-Ozonowania-Skory-Zmarszczek-Twarzy-M/3972

 

Mirosława G

7 lutego 2017

"Towar szybko przysłany, godny polecenia, pomaga zahamować powstawanie pajączków na nogach, dobrze nawilża skórę, bardzo szybko się wchłania w skórę."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-masc-z-czerwonych-winogron-zylaki-pajaczki-500-ml/438

 

G Sopiko

30 stycznia 2017

"Na początku trochę bolesne ale fakt/ skóra jest gładsza. Celulitu nie usunęłam przez nieregularne stosowanie- niestety"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Banki-chinskie-gumowe-do-masazu-antycellulitowe-4-sztuki/680

 

Barbara D.

20 stycznia 2017

"Produkt zgodny z opisem. Bardzo intensywny zapach, dużo olejków eterycznych. Mocny żel wzmacniający stawy. Doskonały do masażu, by rozgrzać stawy (masuję żelem kolano). Dostawa: wszystko OK. Polecam."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-z-glukozamina-glukozamina-na-stawy-250-ml/3871

 

Danuta M.

15 grudnia 2016

"Super sprawa!Po męczącym dniu masaż zmęczonych nóg pozwala na spędzenie miłego wieczoru. Polecam szczególnie paniom po całodziennym chodzeniu."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Masazer-do-ciala-antycellulitowy-ujedrniajacy-wyszczuplajacy-TONIFIC/4269

 

Paulina H.

9 grudnia 2016

"wspaniały produkt dzięki niemu mogłam się czuć wyjątkowo gorąco polecam !☺"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Samonosny-biustonosz-stanik-Push-Up-bez-plecow-ramiaczek-silikonowy/4397

 

Tadeusz

23 listopada 2016

"Bardzo skuteczny na wszelkie dolegliwości, nie trzeba stosować lekarstw. "

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-magnetyczny-z-turmalinem-magnesami-ledzwiowy-na-kregoslup-szyje-kark-kolano/818

 

Angelika G.

25 października 2016

"wspaniały produkt pas uciskający nie wiem jeszcze czy będzie modelował ale pierwsze wrażenie baaaaaaaaaaaaardzo pozytywne"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-wyszczuplajacy-modelujacy-talie-brzuch-z-fiszbinami/4271

 

Ryszard B.

22 października 2016

"Super wkładki naprawdę godne polecenia dla osób z dysfunkcja stopy/ostrogi/"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Sportowe-wkladki-do-butow-do-biegania-na-ostrogi-pietowe/4071

 

Czesław M.

30 września 2016

"Jestem zadowolony z dokonanego zakupu - Mata Masująca jest solidnie wykonana i spełnia moje oczekiwania super dobrze masuje a bóle kręgosłupa ustąpiły już po 5 masażach - POLECAM każdemu ..."

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Mata-masujaca-do-masazu-masazer-fotel-masaz-ciala-kregoslupa-plecow/407

 

Danuta K.

24 września 2016

"rewelacyjna"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-z-olejem-konopnym-5-konopny-konopna-do-masazu-miesni%2C-stawow-600-ml/4391

 

Isia

2 września 2016

"Super gel u mnie sprawdzil się jako świetny produkt przeciwbólowy, nakladany na spastyczne ręce rozluźnia i jednocześnie likwiduje przebarwienia.W/g mnie REWELACJA."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Ziolowy-zel-z-olejem-konopnym-konopny-konopna-380-ml-do-masazu-miesni%2C-stawow/4019

 

Andrzej G.

10 sierpnia 2016

"Chodzę co dziennie od wielu lat z tymi wkładkami. Od wielu lat nie choruję a mam 68 lat."

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Wkladki-do-butow-magnetyczne-zdrowotne-masujace-akupresura/275

 

Basia

12 lipca 2016

"Jest ok"

Link do ocenianego produktu:http://www.vitolog.pl/pl/p/Opaski-magnetyczne-na-nadgarstek-opaska-2-sztuki/4219

 

Andrzej F.

9 czerwca 2016

"Świetna rzecz.Gratulacje !!!!!"

Link do ocenianego produktu:http://www.vitolog.pl/pl/p/Dlugopis-szpiegowski-z-mini-kamera/851

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka. Wszystko super, sprawnie i bez najmniejszych problemów! zdecydowanie POLECAM!Pełne zadowolenie."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Zel-masc-z-czerwonych-winogron-zylaki-pajaczki-500-ml/438

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka. Wszystko super, sprawnie i bez najmniejszych problemów! zdecydowanie POLECAM!Pełne zadowolenie."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Masc-krem-z-kasztanowca-na-zylaki-kasztanowiec-500-ml/440

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Wszystko szybko, rzetelnie i solidnie.Towar zgodny z opisem w super cenie.Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka.Sprzedawca godny polecenia, więc POLECAM serdecznie i pozdrawiam."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Balsam-masc-na-usuwajacy-zrogowacenia-odciski-modzele-nagniotki-500ml-00712/496

 

JORGOS G.

5 czerwca 2016

"Superr sprawa nie wiem co to teraz jest ból kręgosłupa pozdrawiam"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Zestaw-Kosmodisk-Kosmodysk-Classic-Pas-Masujacy-na-Kregoslup-Pas-ledzwiowy-na-kregoslup-masazer-kregoslupa-2-czesciowy/3928

 

DANUTA R.

31 maja 2016

"POLECAM KAZDEMU KTO CIERPI NA BÓLE. SĄ BARDZO DORBE"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Plastry-przeciwbolowe-rozgrzewajace-48-szt.-salonpas-4op-x-12szt/211

 

Jacek eM.

16 maja 2016

"Polecam! Znakomity środek przeciwbólowy i rozluźniający."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Ziolowy-zel-z-olejem-konopnym-konopny-konopna-380-ml-do-masazu-miesni%2C-stawow/4019

 

Anna W.

11 maja 2016

"Używam plastry codziennie wieczorem z rana ściągam po 14 dniowym użytkowaniu widzę że przynoszą duże efekty. Polecam"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Plastry-wyszczuplajace-odchudzajace-na-nogi-lydki-uda-18szt/3940#comment25

 

Beata GA

25 kwietnia 2016

"Super firma. Szybka obsługa, szybka dostawa. Produkt taki jak w opisie. SUUPERRRR!!!!!"

Link do ocenianego produktu: http://www.vitolog.pl/pl/p/Okulary-ajurwedyjskie-korekcyjne-do-czytania-00778/524

 

Lidia B.

11 kwietnia 2016

"Rewelacja tylko proszę podać producenta"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Worek-do-zimnych-i-goracych-okladow-na-oklady-lodem-lodu-lod-Krioterapia-00796/583

 

Zadowolony klient

7 kwietnia 2016

"Mata jest naprawdę świetna. Od czasu jak jej używam w samochodzie (moja praca wymaga ciągłych podróży) nie mam problemów z bolącym krzyżem. Polecam."

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Mata-masujaca-do-masazu-masazer-fotel-masaz-ciala-kregoslupa-plecow-00491/407

 

Piotr Kwapniewski

1 kwietnia 2016

"Właśnie ją dziś dostałem ( dzięki za szybką dostawę ). Dobra i przemyślana konstrukcja,choć mam małe uwagi!.! proszę poprawić mocowanie mikro-przełącznika!,nie zawsze udaje się go włączyć.W pokrowcu powinna być wszyta kieszonka,a w nią wsunięta płytka z przełącznikiem,to ogranicza możliwości przesunięcia się przełącznika.Dwa umożliwia wypranie pokrowca :), Dziękuję i pozdrawiam"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Poduszka-masujaca-mata-do-masazu-rehabilitacyjna-podporka-ergonomiczna-masazer-kregoslupa-pod-plecy-01724/127

 

Olga D.

31 marca 2016

"Super fajny box do podgrzewania jedzenia poza domem, w pracy na uczelni (potrzebny tylko dostęp do prądu na dłuższa chwilę). Idealny do osób chcących żyć zdrowo i nie narażać się na mikrofale. Godzinę przed posiłkiem należny podłączyć urządzenie i można rozkoszować się gorącym jedzeniem - czas uzależniony od masy podgrzewanej żywności. Bardzo polecam!"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Termos-obiadowy-termiczny-lunchbox-dwie-komory%2C-lyzka-1%2C05-l-01391/906

 

Tomek

29 marca 2016

"Produkt godny uwagi, w dobrej cenie."

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Delimano-Elektryczny-Przeplywowy-Podgrzewacz-Ogrzewacz-Wody-z-Bateria-01560/3930

 

Wanda

3 maja 2017

"Polecam"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-masc-z-czerwonych-winogron-zylaki-pajaczki-500-ml/438

 

Edyta G.

"Jest super"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pojemnik-pudelko-na-proteze-zebowa-aparat-ortodontyczny/4419

 

Piotrek D.

26 maja 2017

"To jest fajna zabawka"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Kuba P.

28 maja 2017

"Super sam sobie kupiłem i bardzo dobrze się kręci"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Jolanta W.

30 maja 2017

"Wiele lat znalazłam się z pękających piętami. Używałam różnych produktów na ten problem, ale pomagało na krótko. Dopiero ten krem pomógł i problem zniknął."

Link do polecanego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Krem-konopny-12-z-konopi-siewnej-125-ml-masc-konopna/4031

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl